KINETIČNA TEHNOLOGIJA V GOSPODINSKI UPORABI

S ponosom smo pripeljali Kinetično tehnologijo tudi v vaš dom. Ustvarili smo KINETIC REACTOR za obdelavo vode na vaši pipi. KINETIC REACTOR V VAŠEM DOMU

Ponujamo Vam tri različice KINETIC REACTOR za obdelavo vode na vaši pipi:
KR-T - Osnovni model: je namenjen izboljšanju kvalitete pitne vode v primerih, ko je le-ta povprečna.
KR-T model Panonija: je namenjen predelu celotne regije Panonske nižine, kjer so določene specifike in težave pri zagotavljanju standardov za skladnost pitne vode.
KR-T Profesionalni model: je v prvi vrsti namenjen profesionalni uporabi kot dodatna prečiščevalna naprava pri oskrbi stavb in bivalnih prostorov.

Dimenzije za KR-T so različne. Najpogostejši standardizirani dimenziji sta M24 in M22. Manj pogoste dimenzije so še: M20, M18 in M24.

KR-Tuš je ročaj za tuširanje, ki že ima vgrajeno Kinetično tehnologijo in zato omogoča veliko boljšo hidratacijo kože ter občutno zmanjšuje nalaganje vodnega kamna na tušu in kabini. Na tak način Kinetična tehnologija tudi pod prho zagotavlja zdravo in koži prijetno vodo.

Omejuje nalaganje vodnega kamna
Nevtralizira težke kovine
Povečuje učinkovitost klora in zmanjšuje njegovo prisotnost v vodi
Zmanjšuje število bakterij v vodi
Preprečuje nastanek biofilma v pipah
Prihranek vode

KINETIC REACTOR NAMESTITEV ZA NIZKOTLAČNI GRELNIK VODE

Za pravilno delovanje je potreben samo pretok vode. Brez kemikalij, brez dodatne energije in brez zapletenega nameščanja. Kinetični reaktor ni primeren za vgradnjo na pipo z dovodom tople vode iz nizkotlačnega bojlerja (5 L – 10 L).

NAŠE STRANKE

Review Text

Client Logo
Testimonial #1 Designation

Review Text

Client Logo
Testimonial #2 Designation

Review Text

Client Logo
Testimonial #3 Designation

Review Text

Client Logo
Testimonial #3 Designation