Dostava in plačilo

Poštnina in dostava

Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1- 3 delovnih dni, v ostalih primerih pa od 5-8 delovnih dni po prejetem naročilu. Strošek dostave je BREZPLAČEN.

Pomembno je upoštevati naslednje:

Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa

Če paketa zaradi odsotnosti ni mogoče vročiti, vam bo kurir pustil obvestilo s kontaktno številko, kjer lahko pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo ali prevzem paketa.

Podatki na naslovu za dostavo se morajo ujemati s podatki na vašem nabiralniku ali na zvoncu, da vas bo kurir našel. Navedite tudi svojo mobilno številko, če vas pokličejo, da se dogovorite za datum dostave paketa.

Sledljivost pošiljke

Vsak odpremljen paket je označen s posebno številko za sledenje. Preko sistema kontrolnih točk je paket zabeležen, kar vam omogoča, da lahko spremljate napredovanje v vseh fazah transporta od pošiljatelja do prejemnika.

Način plačila

Vse cene na spletni strani so navedene v evrih ter vključujejo DDV. Plačilo je mogoče na tri načina:

Denar vnaprej

Vsem, ki uporabljajo storitve spletnega bančništva, priporočamo plačilo po predračunu. Predračun vam bomo poslali po elektronski pošti na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Ko plačate prejeti predračun, bo dostava sledila v dogovorjenem roku.

Plačilo s karticami Visa ali Mastercard

Varnost in zaščita podatkov ob plačilu Z novim najsodobnejšim standardom izvajanja spletnih plačil, je skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Visa in MasterCard sta z namenom povečati varnost poslovanja ter hkrati še vedno ohraniti z vidika kupca enostaven postopek izvedbe nakupa, uvedla sistem varnega poslovanja v spletu imenovan 3D Secure. Poleg tega, se za zaščito informacij o plačilni kartici med prenosom preko spleta uporablja široko podprta spletna tehnologija za kodiranje Secure Socket Layer (SSL). 3D Secure avtenticira vse vključene strani v transakciji, kar pomeni, da je za vsako transakcijo preverjena identiteta vseh vpletenih v proces, imetnika plačilne kartice, spletne trgovine in banke. Na vseh kritičnih točkah (prehodi med posameznimi omrežji) po navodilih banke zagotavljamo požarne pregrade. Osebni podatki o kupcu se na strežniku spletne trgovine hranijo v kriptirani obliki.

PayPal

Je najbolj priljubljen plačilni sistem, ki za identifikacijo uporabnika uporablja elektronski poštni naslov. Vse informacije udeležencev so zaščitene. Finančni podatki pošiljatelja, številka kreditne kartice oz. številka računa so prejemniku skrite. To pa preprečuje zlorabo podatkov. PayPal velja za varen, hiter in anonimen sistem online e-plačevanja s kreditnimi karticami v realnem času ob takojšnji on-line avtorizaciji.