Dostava in plačilo

Poštnina in dostava

Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1 - 3 delovne dni, v ostalih primerih pa od 5 - 8 delovnih dni po prejetem naročilu. Strošek dostave znaša 5,00 EUR za nakupe v vrednosti do 88,00 EUR z DDV. Za nakupe v vrednosti 88,00 EUR z DDV in več je dostava BREZPLČNA.

Pomembno je upoštevati naslednje:

Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa.

Če paketa zaradi odsotnosti ni mogoče vročiti, vam bo kurir pustil obvestilo s kontaktno številko, kjer lahko pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo ali prevzem paketa.

Podatki na naslovu za dostavo se morajo ujemati s podatki na vašem nabiralniku ali na zvoncu, da vas bo kurir našel. Navedite tudi svojo mobilno številko, če vas pokličejo, da se dogovorite za datum dostave paketa.

Način plačila

Vse cene na spletni strani so navedene v evrih ter vključujejo DDV. Plačilo je mogoče na dva načina:

Takšno plačilo je možno vnaprej kot predplačilo. Ob oddaji naročila kupca in potrditvi naročila s strani podjetja bo kupec na svoj elektronski naslov prejel sporočilo s predračunom v PDF obliki. Končni znesek predračuna plača kupec z nakazilom na TRR podjetja št. SI56 0284 3026 5167 334, odprt pri NLB d.d. Predračun je za kupca do plačila zneska na predračunu neobvezujoč. Kupec lahko odstopi od naročila na način, da predračuna ne plača. Vsa naročila plačana po predračunu, bodo odpremljena kupcu iz skladišča podjetja v roku, ki ga bo sporočilo podjetje ob potrditvi naročila.

Potrošnik ali kupec plača kupnino neposredno s kreditno kartico (preko platforme za kartična plačila Stripe). Pri izbiri načina plačila s kreditno kartico bo kupec samodejno ustrezno preusmerjen za dokončanje plačila prek Stripe. Takoj, ko je plačilo s strani kupca avtorizirano (način je odvisen od potrošnikovega ponudnika bančnih storitev), bo račun potrošnika bremenjen za dejanski znesek računa in se prične odprema blaga – odvisno od časa odpreme navedenega ob potrditvi naročila. V primeru odstopa potrošnika od pogodbe, bo vračilo plačila izvedeno prek bančnega nakazila, za kar podjetje potrebuje podatke o potrošnikovem bančnem računu.