KINETIC REACTOR TERMO JEKLENIČKA - TURKIZ

14.90

Hladno 24 ur - vroče 12 ur

Običajni vrčki ne zadržujejo pijač zelo dolgo na pravi temperaturi, toda steklenica za vodo Kinetic Reactor termos lahko! Ključ do izolacijskega uspeha te steklenice je dvostenska vakuumsko izolirana konstrukcija.

Vroče napitke naj bodo tople do 12 ur, hladne pa do 24 ur. To je premišljeno darilo, ki ga lahko družina in prijatelji uporabljajo vsak dan!

Kategorija:
  • Varno in trpežno: zgrajen je do konca in je izdelan iz nerjavečega jekla 18/304. Dokončana z elegantno zunanjostjo, odporno proti praskam, in dvojno prevleko vam bo zagotovo koristna pri vseh vaših velikih in majhnih dogodivščinah.
  • Funkcionalna oblika: klasična oblika in vrhunska, trpežna zgradba niso edini funkcionalni vidiki te steklenice za vodo iz nerjavečega jekla. Prav tako je odporen proti puščanju in ga je mogoče držati na glavo z ničelnim puščanjem. Pijte brez razlitja z zasnovo ozkih ust, ki je v velikosti 33 mm primerna za kocke ledu. Zdaj je to osvežujoče!
  • Idealna velikost: Tako lahka, da je niti ne boste čutili, prilega se večini držalov za skodelice standardne velikosti in stranskih žepov za steklenice za vodo na nahrbtnikih. Idealen spremljevalec telovadnice, tečaja joge, avtomobila ali nahrbtnika.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.